Home Suriname Man schiet met illegaal wapen op bromfietser

Man schiet met illegaal wapen op bromfietser

179
0
man-schiet-met-illegaal-wapen-op-bromfietser

foto


Een man heeft zaterdag aan de Afobakaweg met een illegaal vuurwapen geschoten op een bromfietser. Hij is in verzekering gesteld.

Hij zou het slachtoffer voor een dief hebben aangezien, omdat hij zeven keer is benadeeld door dieven. Hij hoorde zaterdag geluiden en ging erop af. Toen hij een man zag wegrennen, heeft hij geschoten. Hij was op dat moment niet op de hoogte dat de man een schotverwonding had opgelopen in zijn zitvlak. Pas toen de politie naar hem zocht, heeft hij zich aangemeld.

De bromfietser heeft aangegeven dat hij op het terrein van de schutter was geweest om hulp te zoeken. De brandstof van zijn bromfiets was opgeraakt. De bromfietser is buiten levensgevaar. Omstanders hadden hem gebracht naar het ziekenhuis.