Home Nederland Peperdure Lamborghini crasht op A28 bij Rouveen

Peperdure Lamborghini crasht op A28 bij Rouveen

193
0
peperdure-lamborghini-crasht-op-a28-bij-rouveen

Bij Rouveen in Overijssel is vanochtend een peperdure Lamborghini Aventador tegen de vangrail gereden. Door het ongeluk is de snelweg A28 (Zwolle-Groningen) bij Nieuwleusen in beide richtingen afgesloten.

Hoe de sportauto tegen de vangrail terechtkwam is nog niet duidelijk.

Op deze beelden zijn opvallende remsporen op de weg te zien:

Peperdure Lamborghini crasht op A28 bij Rouveen

De vangrail in de middenberm is beschadigd geraakt, schrijft Rijkswaterstaat. Dat verwacht dat de weg richting Hoogeveen rond 16.00 uur weer vrij is. RTV Oost meldt dat twee inzittenden van de sportauto zijn onderzocht door ambulancepersoneel, maar niet naar het ziekenhuis hoefden.

Ferrari in Baarn

De Lamborghini zou onderweg zijn geweest naar een auto-evenement op het circuit in Assen. De waarde van dit type ligt rond de 500.000 euro. Eerder dit jaar botste een Ferrari Enzo met een geschatte waarde tussen de 2,5 miljoen en 3,5 miljoen tegen een boom. Dat betrof een eenzijdig ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here