Home Suriname Verdachte zware mishandeling partner vrijgelaten

Verdachte zware mishandeling partner vrijgelaten

42
0
verdachte-zware-mishandeling-partner-vrijgelaten

foto


Anoepkoemar L. mocht woensdag naar huis. Hij zou zijn vrouw letsels in haar vinger en lip hebben toegebracht. De man zou een woordenwisseling hebben gehad met zijn vrouw. Dit mondde uit in een mishandeling. Hij heeft de vrouw geslagen.

In zijn verklaring zei Anoepkoemar L. dat hij en zijn vrouw dronken waren. Zij zouden toen hebben gevochten. Zijn vrouw zou als getuige worden opgeroepen, maar zij werd niet aangetroffen. Zij is waarschijnlijk bij familie in Nickerie. De man woont in Paramaribo.

Rechter Maureen Dayala heeft de verdachte vrijgelaten, maar onder voorwaarden dat hij weer in de rechtszaal zal moeten verschijnen. Zij zei hem uitdrukkelijk dat de zaak nog niet is verlopen. Zijn vrouw mag geen last meer van hem ondervinden. Op 11 mei zal de rechter nagaan wat de situatie is van de verdachte. Anoepkoemar L. krijgt juridische bijstand van advocaat Radjesh Bhoewar.