Home Suriname Man in bosschage aangehouden voor brandstichting

Man in bosschage aangehouden voor brandstichting

30
0
man-in-bosschage-aangehouden-voor-brandstichting

foto


Een man is dinsdag in een bosschage in Wanica aangehouden, omdat hij zich daar schuilhield na het in brand steken van zijn slaapkamer. Hij zou waarschijnlijk gasoline hebben gekocht om het vuur aan te maken. De reden is vermoedelijk een familieruzie.

De verdachte had maandagavond nog ruzie met zijn huisgenoten. Hij was gisteren weer in een woordenwisseling geraakt.  Hij deed uitlatingen gasoline te zullen kopen. Hij was weggegaan om terug te komen met een jerrycan.

Hij was met een jerrycan in zijn slaapkamer geweest. Na het stichten van de brand koos hij hazenpad. De politie spoorde hem op en heeft hem aangehouden in een bosschage. De slaapkamer van de verdachte is met de inboedel afgebrand. De huisgenoten en buren doofden het vuur. Niemand liep verwondingen op.