Home Suriname Tiener aangehouden voor diefstal bedradingen

Tiener aangehouden voor diefstal bedradingen

114
0
tiener-aangehouden-voor-diefstal-bedradingen

foto


De 16-jarige R.S. is aangehouden voor het stelen van bedradingen bij een pand dat deels is afgebrand. Twee panden stonden in brand aan de Makambiestraat. Een van de huizen is geheel, en het ander deels afgebrand op 8 februari.

Van het pand dat deels in brand vloog, is de benedenverdieping intact. Elektrische kabels, bedradingen van airco’s en waterleidingbuizen van dat pand dat nog deels overeind stond, zijn gestolen. Een buurtbewoner had R.S. gezien op het erf, terwijl deze goederen aan het stelen was. De politie heeft R.S aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

R.U. (71) heeft in februari het leven gelaten bij de woningbrand aan de Makambiestraat 10. Zijn verkoolde lichaam werd aangetroffen. De man was ten tijde van de brand alleen in het pand. Omdat hij bedlegerig was, kon hij zich niet in veiligheid brengen. De woning die in hout en steen was opgetrokken, is verwoest door de brand. Ook pandnummer 8 heeft schade opgelopen. Het bovenste deel van de hoogbouwwoning is afgebrand, maar de benedenverdieping heeft water- en schroeischade.