Home Suriname Stelende tiener met vuistvuurwapen aangehouden

Stelende tiener met vuistvuurwapen aangehouden

173
0
stelende-tiener-met-vuistvuurwapen-aangehouden

foto


Een jongeman (17), die een vuistvuurwapen in zijn bezit had, is in Wanica aangehouden voor het stelen van onder ander een brushcutter. Hij ging met anderen in een auto bij een woning.

Samen met twee anderen is de tiener op het terrein van de benadeelde gegaan om te stelen. Een buurtbewoner sloeg gade en speelde hierop in. Hij heeft gezien dat twee mannen uit de vluchtwagen stapten, gevolgd de derde persoon. Het leek hem alsof de drie mannen gascilinders aan het stelen waren. Er zijn een brushcutter en andere spullen gestolen.

De buurtbewoner nam zijn wapen uit zijn woning om de dieven achterna te gaan. Inmiddels waren de mannen met de gestolen spullen in hun vluchtwagen gestapt. De buurtbewoner is achter de dieven aangegaan. Hij heeft de 17-jarige aangehouden.

De tiener was gestapt uit de vluchtwagen. De politie heeft de zaak in onderzoek.