Home Suriname Rc verklaart inverzekeringstelling Piqué rechtmatig

Rc verklaart inverzekeringstelling Piqué rechtmatig

37
0
rc-verklaart-inverzekeringstelling-pique-rechtmatig

foto


Activist Siebrano Piqué blijft aangehouden voor belediging van de president. Zijn inverzekeringstelling is vandaag rechtmatig toetst door de rechter-commissaris (rc) en ook verlengd met dertig dagen.

Piqué is gisteren opgeroepen door de afdeling Kapitale Delicten voor verhoor. Hij is daarna in verzekering gesteld. De activist heeft in liederlijke taal diverse verwensingen geuit aan het adres van president Chan Santokhi. Hij is ook naar zijn huis gereden.

De activist heeft zich verontschuldigd voor het taalgebruik en de video verwijderd. Deze was echter viraal gegaan. Piqué vindt dat hij zijn frustratie heeft geuit, omdat hij niet kon pinnen. Diverse pinautomaten die hij aandeed, waren leeg.