Home Suriname Broers steken neef in rug om muziek

Broers steken neef in rug om muziek

177
0
broers-steken-neef-in-rug-om-muziek

foto


Twee broers hebben een man in Paramaribo in zijn rug gestoken met een mes. Een van hen heeft het slachtoffer vastgehouden terwijl de ander hem in de rug heeft gestoken.

De vader van beide verdachten was op de plaats aanwezig. Hij is na het steekincident samen met zijn zonen vertrokken.

De woordenwisseling ging om muziek. De verdachten waren niet eens over de muziek die werd afgespeeld. Zij waren bij het slachtoffer om te borrelen. Twee andere mannen die samen met het slachtoffer alcohol nuttigden, luisterden naar muziek. Het slachtoffer was aan het praten met hen.

Het slachtoffer zag dat zijn zwager en twee neefjes bij hem op bezoek kwamen. Zijn zwager was het niet eens met de muziek die werd afgespeeld. Zijn twee zonen hebben de jongeman daaropvolgend vastgehouden en gestoken met een mes. Zij worden opgespoord.