Home Nederland Batterij kan oververhit raken: Fitbit roept 1,7 miljoen smartwatches terug

Batterij kan oververhit raken: Fitbit roept 1,7 miljoen smartwatches terug

171
0
batterij-kan-oververhit-raken:-fitbit-roept-1,7-miljoen-smartwatches-terug

Wereldwijd worden 1,7 miljoen Fitbit Ionic-smartwatches teruggeroepen door Fitbit. De batterij van het smarthorloge zou oververhit kunnen raken, waardoor gebruikers zich kunnen branden. De Amerikaanse consumentenwaakhond CPSC maakte de terughaalactie bekend.

In totaal kreeg Fitbit zo’n 174 klachten over het horloge binnen. 118 mensen liepen daadwerkelijk brandwonden op. Twee van hen hadden derdegraads brandwonden en vier personen moesten behandeld worden voor derdegraads brandwonden.

Fitbit heeft alle eigenaren van een Ionic opgeroepen hun horloge terug te sturen. De gebruikers krijgen hun geld terug en bovendien krijgen ze een bon voor 40 procent korting bij toekomstige aankopen.

Via deze pagina geeft het bedrijf meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here