Home Suriname Man aangehouden voor mishandelen nicht

Man aangehouden voor mishandelen nicht

168
0
man-aangehouden-voor-mishandelen-nicht

foto


De politie heeft V.R. aangehouden voor het mishandelen van zijn nicht aan de HD Benjaminstraat in de omgeving van Ocer. Hij was zaterdag in een gevecht geraakt met zijn nicht die naar de protestvergadering van de Nationale Democratische Partij kwam.

Beide familieleden leven in onmin met elkaar. Zij zijn gegaan naar de protestvergadering en kwamen elkaar tegen in de buurt van Ocer. Hij heeft met zijn nicht gevochten en haar met een bezemstok mishandeld. De nicht is per eigen gelegenheid gegaan voor medische hulp.

V.R. is aangehouden en in verzekering gesteld. Na zijn insluiting is schade aangericht bij zijn woning door vermoedelijk zijn boze familie.