Home Suriname Winkeliersechtpaar overrompeld en mishandeld

Winkeliersechtpaar overrompeld en mishandeld

40
0
winkeliersechtpaar-overrompeld-en-mishandeld

foto


Een winkeliersechtpaar is vandaag in zijn winkel te Kwatta overrompeld en mishandeld. Twee rovers hebben SRD 5000, sloffen sigaretten en telefoons gestolen.

Zij overrompelden eerst de winkelier die alleen in de winkel was. De rovers hebben hem gekneveld met plakband. Zijn vrouw was in de slaapkamer. Zij heeft op camerabeelden gezien dat de roldeur van de winkel werd dichtgedaan. Zij is daarom geweest om te kijken wat er aan de hand was.

De indringers hebben haar ook gekneveld met plakband en mishandelden haar met de platte kant van een kapmes. De vrouw heeft zwellingen in het gezicht opgelopen. Haar man had schrammen aan zijn hals en borst omdat hij heeft gevochten met de rovers. De verdachten hebben de camerabox kapotgemaakt. Na de beroving hebben zij de roldeur op een kiertje opengemaakt. Zij zijn toen weggerend.

De rovers waren gewapend met een kapmes en een houwer.