Home Suriname NDP-manifestatie start in afgeladen Ocer

NDP-manifestatie start in afgeladen Ocer

76
0
ndp-manifestatie-start-in-afgeladen-ocer

foto

Een bomvolle Ocer rond 17.00 uur. Uit alle districten zijn NDP’ers en sympathisanten gekomen naar het partijcentrum. (Foto’s: René Gompers)


Baas a libi e kwiens den m** en No kos Bouta, wordt er uit volle borst gezongen in Ocer, het partijcentrum van de NDP. Het partijcentrum is vol, de sfeer zit er goed in. Dan verschijnt een videootje van president Chan Santokhi op het grote scherm. “Boeeee!” reageert het grote publiek.

Het is enorm druk bij Ocer. Uit alle districten komen de leden aan om te luisteren naar de boodschap van voorzitter Desi Bouterse. De politie zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt.Het wordt drukker en drukker. Strijdvaardige liederen worden uit volle borst gezongen. Dan groet Guno Ravenberg de mensen. De protestbijeenkomst van de NDP tegen de regering Santokhi-Brunswijk is zojuist begonnen. De eerste spreker is William Waidoe uit Nickerie.