Home Suriname Personeel Huize Ashiana in staking

Personeel Huize Ashiana in staking

34
0
personeel-huize-ashiana-in-staking

foto


Na een rumoerige vergadering heeft de bond bij Huize Ashiana besloten in actie te gaan. De leden waren geen voorstander van het geven van dispensatie aan cruciale afdelingen. Zij zijn het wachten op diverse toelagen en functiewaardering moe.

Secretaris Eugene Daniël zegt in gesprek met Starnieuws dat de directie van het tehuis en minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting op de hoogte zijn gesteld van de actie. Het personeel is bijzonder ontevreden over uit uitblijven van een betere waardering.

Het personeel wil uitbetaling van kleding-, nacht- en middagtoelage. Er dient een functiewaardering te komen, waarbij personeel met een hogere opleiding ook beter beloond wordt. Diverse werkers wachten op een vaste aanstelling.