Home Suriname Bouterse toegejuicht op Centrale Markt en binnenstad

Bouterse toegejuicht op Centrale Markt en binnenstad

40
0
bouterse-toegejuicht-op-centrale-markt-en-binnenstad

foto

NDP-voorzitter Desi Bouterse is enthousiast verwelkomd op de Centrale Markt. (Beeld: NDP)


NDP-voorzitter tevens ex-president Desi Bouterse is vandaag toegejuicht door mensen op de Centrale Markt, de Vreedzaam markt en de binnenstad. Als voorloper op de massabijeenkomst heeft Bouterse, vergezeld van zijn echtgenote en diverse NDP-toppers, zijn solidariteit geuit tegen mensen die het heel moeilijk hebben. De politicus merkte op dat het niet goed gaat. Het kan niet zo verder in het land. Het beleid moet volgens hem drastisch worden gewijzigd.

“Wan kenki musu kon”, stelde Bouterse. Hij schudde handen links en rechts en nodigde de mensen uit om zaterdag te komen naar Ocer. Het bezoek van Bouterse aan de markt is goed ontvangen. De marktverkopers hebben ook hun grieven kenbaar gemaakt. Zij zijn het met hem eens dat het niet goed gaat. Het leven is heel duur geworden en mensen komen niet uit met het geld.

De mensen lieten duidelijk merken dat ze teleurgesteld zijn in de regering. Bouterse is tijdens de ronde in de binnenstad, waar hij ook een partijtje dam speelde, gevolgd door een grote menigte. De ontmoeting met het volk vandaag is een voorproefje. Zaterdag zal hij zijn zegje doen over de situatie in het land en wat de verdere stappen zijn die gezet zullen worden.