Home Suriname Vrouw geeft drugssmokkel toe

Vrouw geeft drugssmokkel toe

215
0
vrouw-geeft-drugssmokkel-toe

foto


Seidha J. had drugs in haar geslachtsdeel en anus gepropt. Ook werd cocaïne gevonden in haar koffer en zij slikte een deel van de bolletjes in. De reden van de smokkel is de vele schulden die zij in Nederland heeft. Haar verklaring heeft zij afgelegd bij de rechter.

De vrouw die rechtsbijstand krijgt van advocaat Maureen Nibte, was naar Suriname gekomen. Bij vertrek naar Nederland probeerde zij drugs te smokkelen vanwege haar vele schulden. Zij had schulden bij de kinderopvang in Nederland. Zij heeft een nicht haar problemen voorgelegd die met het voorstel van drugsuitvoer kwam.

Volgens afspraak is Seidha J. naar Albina gegaan waar zij een man ontmoette. Zij heeft de drugs geslikt, maar kon het niet meer aan. De vrouw heeft een deel gepropt in haar geslachtsdeel en anus. Wat nog over was, zette zij in haar koffer.

Op de luchthaven is zij door de mand gevallen, want er kwam een vreemde geur uit haar koffer tijdens de controle. De vrouw heeft opgebiecht dat zij de drugs wilde uitvoeren die ongeveer 6 kilo in totaal was.