Home Suriname Moordenaar Myrtle Bons krijgt 18 jaar cel

Moordenaar Myrtle Bons krijgt 18 jaar cel

46
0
moordenaar-myrtle-bons-krijgt-18-jaar-cel

foto


Orveo P. verdwijnt voor achttien jaar achter slot en grendel omdat hij Myrtle Bons op 5 oktober 2020 heeft doodgestoken met een mes. Rechter Duncan Nanhoe is dinsdag tot het bewijs gekomen dat Orveo P. de vrouw om het leven heeft gebracht.

De man heeft bekend dat hij de vrouw heeft gedood. Hij bracht meerdere steekverwondingen aan Bons toe, totdat zij niet meer leefde. Daarna gooide hij haar lijk in een put. Orveo P. had zijn laatste woord op papier gezet. Hij heeft verzen van de Bijbel voorgehouden aan de rechter om aan te tonen dat hij spijt heeft. Hij heeft de vrouw eerder geld gegeven, maar het deed hem pijn dat zij geen kind met hem heeft verwekt.

De vrouw die vijf kinderen heeft, zou drie abortussen hebben gepleegd wat niet in goede aarde viel bij Orveo P. Advocaat Raoul Lobo had verzachting voor de man gevraagd. Hij had verzocht de eis van twintig jaar te verminderen.