Home Nederland Chihuahua gered na diefstal auto: ‘Spoekie zat er nog in’

Chihuahua gered na diefstal auto: ‘Spoekie zat er nog in’

38
0
chihuahua-gered-na-diefstal-auto:-‘spoekie-zat-er-nog-in’

In Limburg is gisteravond een auto gestolen waar nog een hond in zat. De chihuahua van eigenaar Jolyn moest even wachten in de auto terwijl zij haar zoon oppikte bij haar ouders.

Ze was nog maar net binnen toen ze merkte dat iemand er met haar auto vandoor ging. “Ik ben toen met mijn vader in zijn auto gestapt en achter mijn auto aangereden, maar we zijn hem al snel kwijtgeraakt”, zegt ze tegen 1Limburg.

Jolyn maakte zich zorgen om haar huisdier: “Ik ben bang dat de dief Spoekie ergens op een vreemde plek gaat loszetten”. Maar na een paar uur meldde ze opgelucht dat haar hond gevonden was. De chihuahua zat in een tas die aan de deur van het politiebureau in Kerkrade was gehangen. Met het dier gaat alles goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here