Home Suriname BLTO-leden vangen woensdag werk aan

BLTO-leden vangen woensdag werk aan

159
0
blto-leden-vangen-woensdag-werk-aan

foto


De Bond Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) zal woensdag weer aanvangen met het onderwijs. Dit deelt bondsvoorzitter René Bilkerdijk mee. Hij had een serieus onderhoud met minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur over de herstart van het onderwijsproces na de kerstvakantie.

Afgesproken is met de minister dat de basisschool (klasse 9, die in feite geen lbo leerjaar is) wel morgen opstart. De BLTO geeft zijn leden toestemming de werkzaamheden op woensdag 12 januari wederom aan te vangen.

Het ministerie zal toezien op het stipt naleven en aanscherpen van de veiligheidsvoorschriften op de scholen.

Indien toch niet acceptabele situaties zal de BLTO hier op direct reageren, laat Bilkerdijk optekenen. Deze bond had eerder zijn leden opgeroepen om nog niet aan het werk te gaan.