Home Suriname 2 covid-doden en de helft testen positief

2 covid-doden en de helft testen positief

212
0
2-covid-doden-en-de-helft-testen-positief

foto


Het afgelopen etmaal zijn 2 personen overleden door Covid-19. In het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is 1 patiënt overleden en een zieke is thuis gestorven. Deze maand zijn er al 9 doden te betreuren. In Suriname hebben 1.198 mensen het leven gelaten door deze zeer besmettelijke ziekte.

366 nieuwe covid-besmettingen zijn vandaag geregistreerd. Dit is 50.1% van het aantal geteste personen. Deze maand zijn er reeds 5.259 besmettingen.

Er zijn 731 swabs afgenomen, waarvan 366 negatief zijn. In Paramaribo, Wanica en Commewijne zijn de meeste positieven geregistreerd. Van 135 personen is de woonplaats niet duidelijk. 

Op de Intensive Care Units zijn 5 zieken opgenomen, die dag en nacht gemonitord worden. In de zorginstellingen zijn 57 Covid-patiënten opgenomen, 20 meer dan gisteren. 24 personen die volledig zijn gevaccineerd, zijn opgenomen in het ziekenhuis.