Home Suriname Zes dakloos door woningbrand

Zes dakloos door woningbrand

68
0
zes-dakloos-door-woningbrand

foto


Zes personen (twee grootouders, hun zoon, schoondochter en twee kleinkinderen) zijn vandaag dakloos geworden door een brand in hun pand aan de Berliozstraat. Hoe de brand zou zijn ontstaan, is nog onbekend.

De grootouders woonden op de benedenverdieping van het hoogbouwpand en hun zoon met zijn gezin op de bovenverdieping. Starnieuws verneemt dat ten tijde van de brand waren de grootouders met een twaalfjarig kleinkind op de benedenverdieping. Er werd brand in een van de kamers ontdekt.

De brandweer werd gauw gealarmeerd die uitrukte naar het brandadres. Zij trof een deel van het pand in brand aan.

De woning is wel verzekerd. Niemand raakte gewond. Een belendend pand heeft schroeischade opgelopen aan de wand, de ramen, de windveer en waterafvoerbuis.