Home Suriname Doodgereden man was bezig op erf te werken

Doodgereden man was bezig op erf te werken

34
0
doodgereden-man-was-bezig-op-erf-te-werken

foto


Een man die vandaag bezig was op zijn erf te werken, is dodelijk aangereden door een bus. De bus reed over de Nieuw Weergevondenweg en kwam in botsing met twee voertuigen. De chauffeur ging daarna met zijn bus een erf op en reed de werkende man aan.

De man is ter plaatse overleden. De bus reed over de Nieuw Weergevondenweg komende vanuit de richting van Pad van Wanica en de chauffeur verloor de controle over het stuur. Hij kwam eerst in botsing met een tegenligger, een pick-up en reed daarna zijn voorrijder, een personenauto, aan. Hij ging vervolgens een erf op en reed de man die bezig was te werken, aan. De bus ramde vervolgens een schutting en kwam tot stilstand. De buschauffeur sprong uit de bus. Hij liep letsels op evenals twee passagiers die in de bus zaten. Alle drie zijn met de ambulance vervoerd.

De politie heeft de plaats aangedaan voor een onderzoek.