Home Suriname Personeel Kabinet President moet vaccinatie formulier invullen

Personeel Kabinet President moet vaccinatie formulier invullen

12
0
personeel-kabinet-president-moet-vaccinatie-formulier-invullen

foto


Op het Kabinet van de President moeten personeelsleden een formulier invullen, waaruit moet blijken of ze wel (twee prikken) gevaccineerd zijn tegen Covid-19. Indien niet moeten ze aangeven of ze deels of niet zijn gevaccineerd. Deze beleidsmaatregel is ingegaan per maandag 11 oktober. 

De afdelingshoofden hebben een schrijven ontvangen van de directeur Bestuurlijke en Administratieve Aangelegenheden, Adjay Moensi. Aan de afdelingshoofden is gevraagd om een kopie van de vaccinatiebewijzen van alle gevaccineerden in te sluiten bij de formulieren die ingevuld moeten worden.

Vandaag vindt er een protestdemonstratie plaats op het Onafhankelijkheidsplein tegen de vaccinatiedwang, discriminatie en apartheid. “Deze brief geeft nog meer voer aan de protestdemonstratie”, zegt een van de organisatoren aan Starnieuws. De organisatie zal in gebed gaan op het Onafhankelijkheidsplein. Dit zal geleid worden door apostel Steven Reyme.