Home Nederland Zeker 20 doden bij aardbeving in Pakistan

Zeker 20 doden bij aardbeving in Pakistan

14
0
zeker-20-doden-bij-aardbeving-in-pakistan

Bij een aardbeving in Pakistan zijn zeker twintig doden gevallen. Ook zijn 200 mensen gewond geraakt, melden de autoriteiten. De beving had een kracht van 5,9. Het epicentrum lag zo’n 100 kilometer ten oosten van de stad Quetta, in de provincie Beloetsjistan.

De slachtoffers zijn vooral vrouwen en kinderen, zeggen reddingswerkers. Tijdens de beving lagen veel mensen nog te slapen. Meer dan honderd lemen huizen zijn door de beving ingestort. In de stad Harnai raakten daardoor honderden inwoners dakloos.

In een kolenmijn kwamen zeker vier mijnwerkers om het leven. In het bergachtige, afgelegen gebied zijn nog meer kolenmijnen. Gevreesd wordt voor nog meer slachtoffers onder de mijnwerkers, omdat veel van hen ten tijde van de beving al aan het werk waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here