Home Suriname Totale regering zit aan op persconferentie vandaag

Totale regering zit aan op persconferentie vandaag

13
0
totale-regering-zit-aan-op-persconferentie-vandaag

foto


De voltallige regering zal vandaag aanzitten bij een persconferentie, die om 11.00 uur wordt gehouden. Alven Roosveld, directeur van de Communicatie Dienst Suriname, om meer duidelijkheid gevraagd, zegt aan Starnieuws dat diverse actuele onderwerpen aan de orde zullen komen.

President Chan Santokhi heeft vrijdag de jaarrede gepresenteerd in De Nationale Assemblee en de begroting voor 2022. In de jaarrede is het beleid van alle ministerie summier aan de orde geweest. Op grond daarvan neemt de gehele regering deel aan de persconferentie.

Naast de zaken die aan de orde zijn gekomen bij de jaarrede, zal ook verslag worden uitgebracht over de recente bezoeken die de president heeft afgelegd en de gesprekken die hij heeft gevoerd. Santokhi is geweest naar Mexico, waar hij de staatshoofdenconferentie van Selac heeft bijgewoond. Hij had heeft daar ook bilaterale gesprekken gevoerd.

Daarna is hij naar de Verenigde Staten geweest, waar hij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft toegesproken. Er zijn in de VS ook bilaterale gesprekken gevoerd. Volgens Roosveld zijn twee uren uitgetrokken voor de persconferentie.