Home Suriname Bigi Boy verliest gevecht tegen Blaydes op punten

Bigi Boy verliest gevecht tegen Blaydes op punten

28
0
bigi-boy-verliest-gevecht-tegen-blaydes-op-punten

foto

Bigi Boy is niet erin geslaagd de Amerikaans Curtis Blaydes uit te schakelen. (Beeld: SCCN TV)


Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik (33) heeft zijn meerdere moeten erkennen in de Amerikaan Curtis ‘Razor’ Blaydes (30). Na drie ronden heeft de jury unaniem besloten dat het gevecht is gewonnen door Blaydes, no 4 op de UFC Heavyweight ranglijst. Bigi Boy staat op de 6e plek.

In aanloop naar het gevecht heeft Bigi Boy aangevoerd dat hij beseft dat Blaydes een gevaarlijke worstelaar is, maar hij staart zich daar niet blind op. ‘Ik ga om Blaydes knock out te slaan, voor mij is het winnen belangrijk,” zei Bigi Boy. Tijdens de wedstrijd maakte de boomlange Amerikaan goed gebruik van zijn worsteltalenten.

Het is echter anders gelopen in de T-Mobile Arena in Las Vegas dan Bigi Boy had gehoopt. Hij belandde in alle drie rondes op zijn rug en het lukte hem niet om weer op zijn beide benen te staan. Hij heeft het Blaydes moeilijk gemaakt, maar verloor op punten. Volgens de commentatoren heeft Bigi Boy gebrek aan ervaring.