Home Suriname Meisje trapt man in kruis bij poging tot verkrachting

Meisje trapt man in kruis bij poging tot verkrachting

26
0
meisje-trapt-man-in-kruis-bij-poging-tot-verkrachting

foto


Een man heeft vandaag getracht een veertienjarig meisje te verkrachten bij zijn woning te Drambrandersgracht. Het meisje reageerde gauw door hem te trappen in zijn kruis.

De tiener rende daarna naar de woning van haar tante. Starnieuws verneemt dat er aangifte is gedaan van de poging tot verkrachting. De tante kent de verdachte. Het meisje was op bezoek bij haar tante. Zij ging samen met haar neven van 13 en 16 jaar naar de winkel.

Het meisje kwam de verdachte tegen die haar had gevraagd hem te helpen met een zak eten voor hem te houden en met hem mee te lopen naar zijn woning. Zij stemde toe, terwijl de neven naar huis gingen. De verdachte heeft bij zijn woning getracht de broek van het meisje uit te trekken, maar zij reageerde kordaat.