Home Suriname Man steekt ander met mes

Man steekt ander met mes

20
0
man-steekt-ander-met-mes

foto


De politie heeft J.R. (41) woensdag in verzekering gesteld voor het verwonden van een man met een mes aan de Commissarisweg. De verdachte en het slachtoffer kregen dinsdagavond een woordenwisseling in de bus toen zij met hun familie terugkeerden na het doorbrengen van de dag buiten de stad.

Ten tijde van de steekpartij verkeerde J.R. onder invloed van alcohol. Hij ging evenals het slachtoffer met de familie buiten de stad waar zij aten en alcohol dronken.

In eerste instantie kregen zij ruzie bij terugkeer in de bus, maar de familieleden wisten erger te voorkomen. Toen zij aan de Commissarisweg kwamen, stapten enkele inzittenden van de bus uit. J.R. heeft het slachtoffer met een mes in de linkerzij verwond.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd vervoerd met de ambulance naar het ziekenhuis. De politie heeft J.R. ingesloten. Het mes is in beslag genomen.