Home Nederland Zestien covid-doden door overstroming in Mexicaans ziekenhuis

Zestien covid-doden door overstroming in Mexicaans ziekenhuis

12
0
zestien-covid-doden-door-overstroming-in-mexicaans-ziekenhuis

Door hevige overstromingen zijn in de Centraal-Mexicaanse stad Tula zeker zestien patiënten in een ziekenhuis om het leven gekomen. De covid-patiënten kregen geen zuurstof meer doordat de zuurstofapparaten waren uitgevallen door een stroomstoring als gevolg van de overstromingen.

De veertig andere patiënten in de kliniek, onder wie enkele couveuse-baby’s, konden in veiligheid worden gebracht.

De overstromingen ontstonden toen vroeg in de ochtend drie rivieren buiten hun oevers traden na hevige regenval. In het ziekenhuis steeg het water tot kniehoogte. De Mexicaanse regering heeft in het gebied de noodtoestand uitgeroepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here