Home Suriname Bromfietser overlijdt aan opgelopen letsels in ziekenhuis

Bromfietser overlijdt aan opgelopen letsels in ziekenhuis

14
0
bromfietser-overlijdt-aan-opgelopen-letsels-in-ziekenhuis

foto


Bromfietser Clifton Blijd (55) is woensdag op de afdeling Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden.

Blijd kwam op donderdag 19 augustus aan de Marowijnestraat ter hoogte van de Ramboetangstraat met zijn bromfiets op het wegdek te vallen en werd hierna door autobestuurder Earl K. (38) aangereden.

De politie van het bureau Flora trof de bromfietser die niet aanspreekbaar was, op het wegdek aan. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer naar de Spoedeisende Hulp vervoerd,  meldt de politie Public Relations.

Het politionele onderzoek wees uit dat Earl K. over de Marowijnestraat reed, gaande in de richting van de Mattonshooplaan. De bromfietser reed in de tegen gestelde richting. Volgens verklaringen van getuigen week Blijd ter hoogte van de Ramboetang- en de Marowijnestraat uit voor enkele kuilen op het wegdek. Hij viel met zijn bromfiets en kwam op de rechter rijhelft van het wegdek terecht. De autobestuurder haalde op dat moment een ander voertuig in en reed de bromfietser die op de weg lag aan.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.