Home Suriname Jongen geëlektrocuteerd; opgenomen in ziekenhuis

Jongen geëlektrocuteerd; opgenomen in ziekenhuis

27
0
jongen-geelektrocuteerd;-opgenomen-in-ziekenhuis

foto


Een 11-jarige jongen is geëlektrocuteerd vandaag. Het slachtoffer is opgenomen op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het ongeluk vond plaats in een weiland te Sunny Point. De jongen was met enkele vrienden na het voetballen op weg naar huis. Bij het overspringen van een sloot, waar er diverse elektriciteitskabels, illegaal zijn getrokken om stroom af te tappen, kwam het slachtoffer te vallen.

Aangezien het ook geregend had, werd hij geëlektrocuteerd. Terwijl hij vervoerd werd naar het ziekenhuis, werd onderweg assistentie gevraagd van de politie. Het slachtoffer is begeleid naar de Spoedeisende Hulp.