Home Suriname Arrestatie brute roofoverval Coronie

Arrestatie brute roofoverval Coronie

19
0
arrestatie-brute-roofoverval-coronie

foto


Een man is vanochtend bij de controlepost te Burnside in Coronie aangehouden voor het beroven van een echtpaar. Hij is in verzekering gesteld.

 

Bij de politie was donderdag omstreeks 21.00 uur melding gemaakt van een diefstal middels geweldpleging op de weg naar Coppename kilometer 108. De eigenaar en zijn vrouw waren op dat moment thuis waarbij de ramen openstonden. De twee criminelen kwamen via het raam de woonkamer binnen. Een van hen was gewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop, terwijl de ander met een koevoet. Zij bedreigden het echtpaar en namen een jachtgeweer, twee gouden trouwringen, twee telefoons, een brushcutter, een gouden halsketting, een rugspuit en SRD 20.000 weg.

In een gereedstaande auto vertrokken de daders met medeneming van de goederen. De slachtoffers werden met tie-wraps vastgebonden en op vloer op hun buik platgelegd.

De eigenaar heeft een van de daders herkend aan zijn stem en zijn loopgedrag als te zijn Colvin L. die vaker is gesignaleerd in het Coppenamegebied. De melding werd aan gewest Saramacca en Post Burnside doorgespeeld.

De verdachte werd vanochtend 02.00 uur bij de post Burnside aangehouden in een zwart busje zonder achter kentekenplaat.