Home Suriname Oom misbruikt twaalfjarige seksueel

Oom misbruikt twaalfjarige seksueel

21
0
oom-misbruikt-twaalfjarige-seksueel

foto


Een meisje (12) legde woensdag haar verklaring af dat haar oom Sjurd K. haar seksueel heeft misbruikt. Het misbruik heeft plaatsgevonden vanaf haar zesde jaar in haar slaapkamer.

Het meisje woonde in bij haar oma waar ook Sjurd K. kwam. Hij betastte haar. Zij is dit jaar door hem verkracht. Het slachtoffer vertelde eerst haar broer en daarna haar oma over het seksueel misbruik.

De oma had opgemerkt dat het kind zichzelf van kant wilde maken, vermoedelijk vanwege het misbruik. Het meisje sprong voor een auto in het verkeer, maar de autobestuurder wist op tijd te stoppen. Uit de geneeskundige verklaring blijkt dat het meisje is misbruikt.

Sjurd K., die rechtsbijstand krijgt van advocaat Irvin Kanhai, blijft in voorarrest. Deze zaak wordt op 13 oktober behandeld.