Home Suriname Staking bij Telesur opgeheven; partijen gaan in dialoog

Staking bij Telesur opgeheven; partijen gaan in dialoog

19
0
staking-bij-telesur-opgeheven;-partijen-gaan-in-dialoog

foto


De staking bij Telesur is opgeheven. Het bedrijf deelt mee dat de bedrijfsactiviteiten zijn genormaliseerd. Per woensdag 25 augustus 2021 gelden de reguliere openingstijden van 7 uur v.m. tot 18.00 uur met uitzondering van de branches Tamanredjo en Havenlaan, die tot 15.00 uur open zijn.

De directie had een kort geding aanhangig gemaakt tegen de bond bij Telesur. Maar tot een behandeling is het nog niet gekomen. Partijen zullen om de tafel gaan om via dialoog te komen tot een oplossing.

De bond, onder leiding van Harvey Panka, had besloten het werk vorige week woensdag per direct neer te leggen. Er is ook een onderhoud geweest met vicepresident Ronnie Brunswijk, maar het resultaat was niet bevredigend.