Home Suriname Verdachte vraagt psychologische rapportage

Verdachte vraagt psychologische rapportage

19
0
verdachte-vraagt-psychologische-rapportage

20 Aug, 10:28

foto


Rinaldo L., die met een wapen zou hebben geschoten op zijn ex-vriendin aan de Frederikshoopweg, wil evenals zijn advocaat Maureen Nibte dat er een psychologisch rapport over hem wordt uitgebracht. Hij maakte dat donderdag kenbaar toen zijn zaak in behandeling werd genomen. Dit verzoek is gehonoreerd.

 

Hij denkt dat er iets mis is met hem. Hem wordt het verwijt gemaakt van poging tot moord in het tweede kanton en bedreiging in het derde kanton. Rinaldo L. verklaarde dat hij gemotiveerd wil aangeven wat er precies is gebeurd. Voor hem staat vast dat de verklaring van zijn ex-vriendin niet klopt.

 

De verdachte zou op een vrouw met wie hij een relatie had, aan de Frederikshoopweg hebben geschoten met een wapen. Het slachtoffer werd bij het schietincident geraakt in de rug en borst. De verdachte meldde zich daags na het schietincident aan bij de politie. De verdere behandeling van deze zaak vindt plaats op 29 oktober.

Advertenties