Home Suriname Drugssmokkelaar heeft nog cocaïnebolletjes in lichaam

Drugssmokkelaar heeft nog cocaïnebolletjes in lichaam

14
0
drugssmokkelaar-heeft-nog-cocainebolletjes-in-lichaam

foto


De rechter-commissaris heeft de inverzekeringstelling van een Française, die vorige week gepoogd heeft cocaïne het land uit te smokkelen, maandag rechtmatig getoetst. De inverzekeringstelling van de vrouw is verlengd met dertig dagen.

Advocaat Therese Roos zegt desgevraagd dat de vrouw 109 cocaïnebolletjes had geslikt. De verdachte heeft nog niet al die bolletjes uitgescheiden. De vreemdeling was op de luchthaven voor vertrek naar Nederland toen in haar reiskoffer drugs zijn onderschept. Zij gaf ook toe bolletjes van cocaïne te hebben geslikt en gestopt in haar geslachtsdeel.

De Française zei in haar verhoor geldproblemen in Nederland te hebben. Zij wilde een groot bedrag lenen, maar kreeg de mogelijkheid aangeboden om drugs te smokkelen. Zij ging ermee akkoord en belandde in het cellenhuis. Zij heeft spijt, want haar baby is bij de oppasser in Nederland.