Home Suriname Dieselprijs naar SRD 17.95 en benzine naar SRD 15.95

Dieselprijs naar SRD 17.95 en benzine naar SRD 15.95

20
0
dieselprijs-naar-srd-1795-en-benzine-naar-srd-15.95

foto

De dieselprijs aan de pomp is vandaag met SRD 2.95 omhoog geschoten. Er zijn geen mededelingen hierover gedaan.


Brandstofprijzen zijn als een dief in de nacht verhoogd per vandaag. Het ministerie van Economische Zaken, Technologische Innovatie en Ondernemerschap (EZ) heeft de prijs van diesel verhoogd met SRD 2.95. Dit terwijl het ministerie de vorige week nog bekendmaakte dat de prijzen hetzelfde zouden blijven.

Bij RUBiS is de dieselprijs gegaan naar SRD 17.95. Ook bij GOw2 is de literprijs aan de pomp gestegen naar SRD 17.95. Bij SOL is ongelode benzine naar SRD 15.95, wat ook een verhoging van 95 cent is. Ongelode benzine met additieven is naar SRD 21.04.

Eerder was aangegeven dat de prijzen rond de 5e van de maand aangepast zouden worden. EZ-minister Saskia Walden deelde op 5 augustus mee dat ze zich inzet om vanuit het departement consequente feedback te geven aan de samenleving zodat er adequate informatievoorziening is en eenieder altijd op de juiste manier is geïnformeerd. Binnen een week is deze mededeling achterhaald.

Vandaag om 14.00 uur houdt de regering een persconferentie over diverse onderwerpen.