Home Suriname Werkneemster veroordeeld voor stelen sieraden

Werkneemster veroordeeld voor stelen sieraden

17
0
werkneemster-veroordeeld-voor-stelen-sieraden

foto


Interieurverzorgster Sissi O. is woensdag veroordeeld voor het stelen van sieraden van haar werkgever. Aan haar is opgelegd twaalf maanden celstraf waarvan elf voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar.

Advocaat Maureen Nibte zegt aan Starnieuws dat Sissi O. op de eerste behandeling van haar zaak op 12 mei voorlopig in vrijheid was gesteld. Met het vonnis blijft de veroordeelde in vrijheid. Sissi O. verscheen woensdag niet in de rechtszaal. Nibte heeft in haar pleidooi aangegeven dat de jonge vrouw steeds heeft bekend dat zij een gouden speld, drie oorknopjes en een ring heeft gestolen. Zij vroeg de rechter om de strafeis van het Openbaar Ministerie (OM) met gevangenneming niet over te nemen.

Het OM eiste achttien maanden celstraf waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar met gevangenneming. Rechter Maureen Dayala heeft de vrouw tot een zodanige straf veroordeeld dat zij op vrije voeten blijft.