Home Suriname ‘Snelle’ schuldig aan accudiefstal

‘Snelle’ schuldig aan accudiefstal

44
0
‘snelle’-schuldig-aan-accudiefstal

foto


Rechter Duncan Nanhoe heeft Feroz A. alias ‘Snelle’ dinsdag veroordeeld voor het stelen van een auto accu. Hij heeft hem gevonnist tot zes maanden celstraf waarvan vier voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van drie jaar.

Snelle ging op het erf van een ander. Hij nam een accu weg van een auto die daar geparkeerd stond. De aangever parkeerde zijn wagen op 5 juni. De volgende dag nam hij een kijkje en zag dat de accu was gestolen.

Op camerabeelden was te zien dat Snelle de accu heeft gestolen. Hoewel de man zichzelf op het beeldmateriaal herkent, ontkende hij de accudiefstal. Zijn advocaat Aarti Radja refereerde zich aan het oordeel van de rechter die geen reden zag af te wijken van de strafeis.