Home Nederland Nederlander komt om na val van brug in Boedapest

Nederlander komt om na val van brug in Boedapest

40
0
nederlander-komt-om-na-val-van-brug-in-boedapest

Een 19-jarige Nederlander is vrijdag in Boedapest om het leven gekomen nadat hij in van een brug over de Donau was gevallen. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichten hierover in Hongaarse media.

De toerist zou in de vroege ochtenduren op de ijzeren constructie van de Vrijheidsbrug zijn geklommen om een foto te maken. Daarbij zou hij zijn uitgegleden en op ongelukkige wijze naar beneden zijn gevallen op het wegdek van het voetgangersgedeelte. De brug werd daarna afgesloten voor verkeer.

De Nederlandse ambassade verleent bijstand aan de familie van het slachtoffer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here