Home Nederland Agent in Rotterdam geraakt door weggegooid vuurwapen

Agent in Rotterdam geraakt door weggegooid vuurwapen

30
0
agent-in-rotterdam-geraakt-door-weggegooid-vuurwapen

Bij een arrestatie in Rotterdam is een agent in zijn been geraakt door een kogel die was afgevuurd door een weggegooid vuurwapen. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Drie Rotterdammers van 22, 26 en 32 jaar oud zijn aangehouden.

Het voorval gebeurde rond 02.00 uur aan de Westblaak in het centrum van de stad. Agenten hielden daar drie mannen aan na een melding van een bedreiging op het nabijgelegen Eendrachtsplein.

Toen de agenten de mannen wilden fouilleren, gooide een van hen een tas met daarin een vuurwapen weg. Daarop ging het wapen af en de kogel raakte de agent in zijn been. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here