Home Nederland Loods Amsterdam-Sloterdijk met foodtrucks brandt volledig uit

Loods Amsterdam-Sloterdijk met foodtrucks brandt volledig uit

39
0
loods-amsterdam-sloterdijk-met-foodtrucks-brandt-volledig-uit

In Amsterdam-West is rond middernacht een grote brand in een loods van duizend vierkante meter ontstaan. In de loods stonden onder meer foodtrucks opgeslagen. Rond 04.00 uur was de brand onder controle.

Volgens de brandweer was het pand op een bedrijventerrein bij Sloterdijk niet meer te redden. “De focus ligt nu op het behouden van de omliggende panden”, aldus een woordvoerder tegen de Amsterdamse zender AT5, tijdens de bluswerkzaamheden.

AT5 meldde dat de brandweer massaal is uitgerukt. Er waren ook brandweerwagens uit Aalsmeer en Amstelveen om te helpen bij het blussen. Een buurman kon een aantal geparkeerde auto’s verplaatsen voordat het vuur ernaar kon overslaan.

De rook waaide vanwege de windrichting niet naar de stad. De oorzaak van de brand is niet bekend.

De brandweer zal de loods met een kraan slopen. Nabluswerkzaamheden zullen nog geruime tijd in beslag nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here