Home Suriname Schutter dodelijk schietincident Julianastraat aangehouden

Schutter dodelijk schietincident Julianastraat aangehouden

44
0
schutter-dodelijk-schietincident-julianastraat-aangehouden

foto


Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben twee mannen, onder wie S.L., de schutter van de dodelijke schietpartij van de Julianastraat, aangehouden in een woning in Paramaribo. Starnieuws verneemt dat het moordwapen is aangetroffen en in beslag genomen.

Het latere slachtoffer, J.D. (29), zou ruzie hebben gekregen met de schutter. Hij vond dat hij gefilmd werd door de man en ging om rekenschap te vragen. Daarbij wilde hij de telefoon van de schutter wegtrekken maar die schoot gericht op hem.

Het slachtoffer overleed ter plekke aan de opgelopen letsels. De politie heeft het lijk in beslag genomen voor obductie. Op de plaats van het incident zijn hulzen gevonden.