Home Suriname Politiebericht over onderschepping ruim 230 kg cocaïne

Politiebericht over onderschepping ruim 230 kg cocaïne

42
0
politiebericht-over-onderschepping-ruim-230-kg-cocaine

foto

Drugs verborgen tussen planken die verscheept zouden worden. Het gaat om ruim 230 kg cocaïne. De douane recherche is gestuit op de drugs.


De politie Public Relations meldt dat truckchauffeur Frits S. (52) donderdagmiddag door het Arrestatie Team bij een verschepingsbedrijf aan de Abbatoirweg is aangehouden. Rechercheurs van de Narcotica Brigade werden ingeschakeld, nadat de douane recherche eerder op die dag was gestuit op meer dan 230 kilogram cocaïne.

De cocaïne bevond zich in een container tussen geschaafd hout dat gereed stond voor verscheping. Het geschaafde hout werd door Frits S. vanuit Weg naar Zee vervoerd naar het verschepingsbedrijf aan de Abbatoirweg.

Bij het zien van de wetsdienaren van Narcotica Brigade en de leden van het Arrestatie Team, die op de locatie waren voor onderzoek, nam de truckchauffeur de benen. Hij is gelijk in de kraag gevat. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.