Home Suriname Criminelen beroven bromfietser

Criminelen beroven bromfietser

33
0
criminelen-beroven-bromfietser

foto


Twee rovers hebben een 24-jarige man donderdagavond, tijdens de lockdown, aan de Varseveldstraat beroofd van een deel van zijn halsketting. Het slachtoffer zat op een bromfiets en kwam te vallen.

 

Starnieuws verneemt dat het slachtoffer op zijn bromfiets over de Varseveldstraat reed. Ineens sprongen twee mannen de straat op. Zij dwongen de bromfietser tot stoppen. Een van de daders was gewapend met een mes. Het slachtoffer werd door deze man overrompeld waardoor hij kwam te vallen.

De bromfietser liep letsel aan zijn voorhoofd, voeten en handen op. Een van de rovers greep naar de halsketting van de jongeman die deze stevig vasthield en zich hevig verzette. Deze brak in tweeën, maar de rover en zijn kompaan wisten met een deel ervan weg te rennen.