Home Suriname Edam: Directeur ’s Lands Hospitaal dramatiseert

Edam: Directeur ’s Lands Hospitaal dramatiseert

18
0
edam:-directeur-’s-lands-hospitaal-dramatiseert

foto


Imro Edam, voorzitter van de bond bij ‘s Lands Hospitaal, meent dat medisch directeur Soenita Nannan Panday bezig is te dramatiseren om de opinie van de rechtszaak tussen directie en bond te beïnvloeden. Dit zegt hij op uitspraken die Nannan Panday heeft gedaan alsof de veiligheid en continuïteit  van patiënten in het ziekenhuis niet gegarandeerd zijn. “Dat heeft ze vanaf dag één gegild. Het is niet waar wat ze zegt”, benadrukt Edam tegenover Starnieuws.

Edam geeft aan na het bericht gelezen te hebben de bond beelden heeft gemaakt van het apotheek en bij het laboratorium waarbij er wordt gewerkt. “Het is niet zo funest als zij de wereld het wenst te laat geloven”. Hij geeft aan dat conform de afspraak heeft de bond verschillende afdelingen dispensatie gegeven.

Na de spoedzitting van dinsdag is er pas gisteren via een app-bericht communicatie geweest tussen de bond en minister Amar Ramadhin van volksgezondheid. De minister heeft een brief gestuurd naar de bond waarin gevraagd wordt dat de regering twee weken nodig heeft om zaken in orde te maken. Ook wordt gevraagd de actie op te schorten.

“Om aan te geven hoe effectief en verantwoord men omgaat met alles. Als ik die brief gisteren had ontvangen had ik het  vanmorgen kunnen behandelen in de vergadering”. Edam geeft aan dat de bond ready is voor de rechtszaak en gedocumenteerd zaken zal bewijzen.

Partijen moeten om 13.00 uur voor de rechter verschijnen.