Home Suriname Vier mannen houtzaak aangehouden voor mishandeling

Vier mannen houtzaak aangehouden voor mishandeling

21
0
vier-mannen-houtzaak-aangehouden-voor-mishandeling

foto


De politie heeft vier mannen zaterdag ingesloten voor mishandeling van een man met onder meer een stok. Alle verdachten, die rechtsbijstand krijgen van raadsvrouw Therese Roos, zijn werknemers van een bouwmaterialenzaak in Paramaribo.

Het slachtoffer was klant, waarbij er op een gegeven moment een onenigheid ontstond bij de aankoop van hout. Hij vond dat hij minder hout had ontvangen in vergelijking met het geld dat hij had betaald.

De verdachten vertellen dat zij daarna meer hout afstonden, maar toch was er een woordenwisseling want de klant had geen mond- en neusbedekking op. Volgens hen sloeg de klant eerst waarna zij ook slagen toebrachten.

Starnieuws verneemt dat een omstander met een wapen tussen de vechtende mannen moest komen om hen uit elkaar te halen. De politie heeft de vier verdachten ingesloten.