Home Suriname Aantal Covid-doden in juni gestegen naar 88

Aantal Covid-doden in juni gestegen naar 88

27
0
aantal-covid-doden-in-juni-gestegen-naar-88

foto


Het dodental aan Covid-19 is deze maand al opgelopen naar 88. Sinds de intrede van het dodelijke virus in Suriname zijn 390 personen hieraan gestorven. 5 personen zijn het afgelopen etmaal overleden. 2 patiënten hebben het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, 2 in het Diakonessenhuis en 1 zieke is thuis overleden. Het dodental is echter bijgesteld met 6. Niet duidelijk is wanneer de zesde persoon is overleden.

253  personen zijn sinds de update van gisteravond positief bevonden. Er zijn 717 testen afgenomen. Hiervan zijn 464 negatief. Van de geteste mensen is 35.3% positief. Er zijn wel veel meer testen uitgevoerd dan de afgelopen dagen.

35 zieken worden behandeld op de Intensive Care Units van diverse ziekenhuizen. In de zorginstellingen zijn 245 patiënten opgenomen. 1.949 geïnfecteerden zijn in isolatie. Vandaag zijn 169 personen genezen verklaard.