Home Suriname Arrestanten Nieuwe Haven naar cellenhuis Keizerstraat

Arrestanten Nieuwe Haven naar cellenhuis Keizerstraat

32
0
arrestanten-nieuwe-haven-naar-cellenhuis-keizerstraat

foto


De 78 arrestanten van het cellenhuis Nieuwe Haven worden vandaag overgebracht naar het cellenhuis van Keizerstraat. Er zijn drie ruimtes in het cellenhuis van Keizerstraat waardoor eenieder in die ruimtes zal worden ondergebracht.

Er wordt van uitgegaan dat alle arrestanten van Nieuwe Haven besmet zijn met Covid-19 want zij zijn met elkaar in contact geweest.

De politie heeft vanmorgen de arrestanten van Keizerstraat overgebracht naar het Huis van Bewaring. In het begin hebben enkelen zich verzet omdat zij niet naar een ander cellenhuis wilden gaan. De politie heeft met hen gesproken en het is uiteindelijk gelukt allemaal over te brengen.

Het klopt volgens de politie niet dat een van de arrestanten twee tanden kwijt is. De moeder van een van de arrestanten had vernomen dat haar zoon met geweld zou zijn overgebracht waarbij hij twee tanden kwijt is. Maar dat blijkt niet op waarheid te berusten.