Home Suriname Vermoedelijk moord en zelfmoord (update)

Vermoedelijk moord en zelfmoord (update)

68
0
vermoedelijk-moord-en-zelfmoord-(update)

foto


Een man en een vrouw zijn vandaag dood getroffen op een adres aan de Lelydorperweg in het district Wanica. Het vermoeden bestaat dat het om een moord en zelfmoord gaat.

Het onderzoek van de politie en andere instanties zijn nog gaande. Hoewel de Surinaamse Politiebond zich massaal bij het Kabinet van de President bevindt, is de dienstverlening nog gaande. Afhankelijk van het resultaat met de regeringstop, zullen verdere besluiten worden genomen.

Het drama vond plaats rond 11.00 uur. Vermoedelijk is de bejaarde vrouw door wurging om het leven gebracht door haar 79-jarige echtgenoot. Daarna heeft de man suïcide gepleegd. Man en vrouw hebben vaker aangegeven dat ze het leven niet meer zagen zitten. Starnieuws verneemt dat de man vandaag een familielid heeft gebeld met de mededeling dat het zijn laatste dag op aarde zou zijn.