Home Nederland Friends op 27 mei weer te zien in reunïe-show

Friends op 27 mei weer te zien in reunïe-show

34
0
friends-op-27-mei-weer-te-zien-in-reunie-show

De langverwachte reünie-show van de sitcom Friends is opgenomen en de acteurs die het zestal vrienden spelen, zijn op 27 mei te zien bij HBO Max. De streamingdienst zegt dat er voor de aflevering geen script is gebruikt en dat die is opgenomen in een studio in Burbank, bij Hollywood.

In de jaren 90 en begin jaren 00 was Friends een razend populaire serie. Afleveringen begonnen altijd met ‘The one where’ of ‘The one with’. In de trailer van de reünieversie staat ‘The one where they get back together’:

In februari 2020 werd al aangekondigd dat de reünie er zou komen. Door de coronapandemie is het filmen een jaar uitgesteld.

Naast acteurs Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) en Lisa Kudrow (Phoebe) worden ook andere beroemdheden in het reünie-aflevering verwacht. Zo verschijnen onder meer Lady Gaga, Justin Bieber, Malala Yousafzai en David Beckham, meldt de streamingdienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here